Ruşii pregătesc drone cargo pentru vietnamezi

Ruşii pregătesc drone cargo pentru vietnamezi

Drona SKYF Captură ARDN Technology

Echipamentele tehnice ruseşti revin pe piaţa vietnameză. Este vorba de drone multifuncţionale pentru operaţiuni logistice, conform presei ruse.

Ştiri pe aceeaşi temă

ARDN Technology din Kazan a semnat un acord de parteneriat cu compania vietnameză de transport ITC în scopul livrării de drone cargo pentru operaţiuni logistice.

Anunţul a fost făcut de Ilia Rodin, responsabil în cadrul ARDN Technology de relaţiile cu partenerii străini.

„Societatea noastră funcţionează din 2014. Încă de la început, ne-am concentrat în această direcţie concretă şi foarte promiţătoare cum este dezvoltarea de drone grele în scop civil, mai exact dronele cargo SKYF“, a declarat reprezentantul ARDN Technology pentru Sputnik News.

SKYF este o dronă cu un sistem aerodinamic complet nou.

„SKYF nu este teleghidat de un operator. Pilotul-operator nu face decât să programeze zborul maşinii, care efectuează misiuni în regim total automatizat şi îndeplineşte funcţii foarte variate, începând de la transportul de mărfuri şi rolul de pompier aerian până la tratarea terenurilor agricole şi verificarea stării conductelor de irigaţie“, a explicat reprezentantul ARDN Technology.

Drona SKYF, care măsoară 5,2 metri lungime şi 2,2 metri lăţime, are parte de un interes viu în zona Asia-Pacific, în special în Vietnam, susţine Ilia Rodin.

„Sperăm că într-un an, într-un an şi jumătate aparatele noastre vor fi livrate în Vietnam după o ajustare, adică adaptarea SKYF la condiţiile tropicale“, a notat el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: