Primii taţi homosexuali îşi încheie relaţia, după 32 de ani împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primii taţi homosexuali îşi încheie relaţia de 32 de ani, după ce unul dintre ei s-a îndrăgostit de iubitul fiicei lui, scrie Daily Mail.

Barrie Drewitt-Barlow, în vârstă de 50 ani, locuieşte acum împreună cu partenerul de care a divorţat, cei 5 copii ai lor şi cu noul său iubit Scott Hutchison, în vârstă de 25 ani.

Scott Hutchison a fost iubitul fiicei lui Drewitt-Barlow, Saffron.

Tony, în vârstă de 55 ani, fostul partener al lui Barrie, le-a oferit binecuvântarea  sa îndrăgostiţilor şi este fericit cu noile circumstanţe.

Saffron şi Scott au declarat că relaţia lor a fost doar o relaţie de prietenie.

Barrie şi Tony sunt originari din Essex, iar acum locuiesc în Florida. În 1999, ei au devenit primii taţi homosexuali, după ce o mamă surogat i-a născut pe gemenii Saffron şi Aspen. Ei şi-au câştigat în instanţă dreptul de a fi recunoscuţi taţi pe certificatele de naştere ale copiilor. În 2006 au devenit parteneri civili, iar în 2014 s-au căsătorit legal.

Gemenii Saffron şi Aspen, care vor împlini 20 de ani, au fost concepuţi cu ajutorul ovulelor donate de Tracie McCune, iar mama surogat a fost Rosalind Bellamy. Aspen mai are un frate geamăn, Orlando, de 16 ani. Embrionul din care Aspen provine a fost divizat în două şi a fost păstrat 4 ani, până când a fost pus în pântecul altei mame surogat, Donna.

Donna a fost din nou mamă surogat pentru ceilalţi gemeni ai cuplului de homosexuali, care s-au născut cu 9 ani în urmă. Iar ovulele provin de la un model din Brazilia pentru care Drewitt-Barlow a plătit 35.000 de lire.

În 2006, Tony a fost diagnosticat cu cancer, iar în ultimii 3 ani starea lui de sănătate nu a fost foarte bună. Toate aceste circumstanţe au făcut ca Tony să stea o vreme în spital, iar Barrie să formeze o relaţie cu Scott.

„Eu şi Tony am devenit prieteni din iubiţi. Vor fi oameni care nu vor fi de acord cu situaţia, dar nu îmi pasă”, a spus Barrie Drewitt-Barlow.

Cuplul are o avere de 40 milioane lire, iar casa din Florida valorează 5 milioane lire.

Barrie a scris pe pagina de Facebook că le mulţumeşte tuturor celor care le-au trimis mesaje. 

image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite