Premierul australian a trântit un copil la pământ, din greşeală, la un eveniment electoral VIDEO

Premierul australian a trântit un copil la pământ, din greşeală, la un eveniment electoral VIDEO

Prim-ministrul australian, Scott Morrison, a trântit un copil la pământ şi a căzut peste el în timpul unui joc de fotbal cu copii la un eveniment de campanie electorală, miercuri, scrie Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

În imaginile video se vede cum premierul australian loveşte mingea cu piciorul după care începe să alerge într-o altă direcţie, se izbeşte de unul dintre copii şi cade la pământ peste acesta.

„Eşti ok?”, îl întreabă apoi Morrison pe copil care răspunde afirmativ şi bate palma cu premierul.

Morrison s-a descris pe sine drept „un fel de bulldozer”, anterior, în condiţiile în care popularitatea sa este în scădere, iar sâmbătă va trebui să treacă, din nou, testul votului, potrivit Digi24. 

„Nimeni nu este în siguranţă în faţa bulldozerului”, l-a ironizat, după apariţia clipului, purtătorul de cuvânt al Partidului Laburist din Australia, Jason Clare. 

Sondajele de opinie arată că Morrison şi coaliţia sa conservatoare se află în urma opoziţiei laburiste înaintea alegerilor generale care vor avea loc în 21 mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările