Povestea de viaţă a lui Volodimir Zelenski, prezentată într-o carte de benzi desenate

Povestea de viaţă a lui Volodimir Zelenski, prezentată într-o carte de benzi desenate

Foto news.ro

Compania TidalWave Comics a tranformat povestea de viaţă a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, de la comediant la lider în vreme de război, într-o carte de benzi desenate.

Cartea de benzi desenate "Puterea politică: Volodimir Zelenski" are 22 de pagini în care este prezentată viaţa preşedintelui Zelenski, care în trecut chiar a avut rolul unui preşedinte într-o emisiune de televiziune, rol care a devenit mai târziu realitate pentru acesta.

Volodimir Zelenski a devenit preşedinte în anul 2019. Acesta a pornit cu promisiunea că va pune capăt războiului cu separatiştii pro-ruşi din estul ucrainei. În acel moment nu avea experienţă politică când a devenit al şaselea preşedinte al Ucrainei, dar în prezent este unul din cei mai apreciaţi lideri la nivel mondial. 

 ”Cine este el? Ce îl face să se potrivească descrierii? De ce este liderul potrivit pentru Ucraina în acest moment? Acestea sunt aspectele în privinţa cărora eram curios când am început cercetarea”, a dezvăluit scriitorul Michael Frizel, relatează news.ro. 
 
Editorul american Darren G. Davis a transmis într-un comunicat că această carte este specială pentru el deoarece are descedenţă ucraineană, bunicii săi imigrând din Ucraina. 

”Această carte înseamnă foarte mult pentru mine datorită descendenţei mele ucrainene Ambele mele perechi de bunici au imigrat din Ucraina. Am vrut să folosesc acest mediu nu numai cu scopul de a spune o poveste, ci şi pentru a dona cumva cauzei în acelaşi timp”, a spus Darren G. Davis. 

Cartea se poate comanda online de pe Amazon, iar o parte din venituri vor fi donate Crucii Roşii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările