Poliţia din Brazilia a găsit în casa unui pedofil o colecţie de obiecte naziste, în valoare de 3 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto AFP
Foto AFP

Poliţia din Rio de Janeiro a găsit miercuri, în casa unui unui bărbat suspectat de violarea unui minor, mai multe arme şi obiecte legate de regimul nazist în valoare de 3 milioane de euro, potrivit Reuters.

Poliţiştii au găsit în casa unui bărbat, în vârstă de 58 de ani, peste 1.000 de articole naziste, printre care uniforme militare naziste, reviste, picturi, însemne naziste, imagini cu Adolf Hitler, steaguri şi medalii ale Germaniei Naziste.

De asemenea, au fost găsite arme şi muniţie din acea perioadă, transmite Reuters. 

Colecţia a fost descoperită după ce poliţiştii au mers la domiciliul  unui bărbat pentru a-l aresta, după ce acesta a fost identificat drept suspect că ar fi violat şi abuzat mai mulţi minori, în casa sa din vestul oraşului. Bărbatul a fost, de asemenea, acuzat de deţinere ilegală de arme şi discriminare rasială.

„Este un tip inteligent şi cultivat, dar este un negator al Holocaustului, este homofob, pedofil şi spune că vânează homosexuali", a declarat pentru Reuters Luis Armond, detectivul principal al cazului. „Nu sunt medic, dar mi se pare un psihopat”, a mai adăugat acesta.

Armond a mai spus că suspectul provine dintr-o familie bogată de investitori şi probabil că şi-a folosit moştenirea pentru a construi colecţia.

Detectivul a estimat că o uniformă nazistă de rang înalt ar costa aproximativ 250.000 de euro.

Poliţia cercetează legătura suspectului cu naziştii şi alte grupuri de extremă dreaptă şi încearcă să verifice de unde a procurat aceste obiecte. 

Poliţiştii au spus că ar trebui găsit un muzeu pentru această colecţie. 

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite