Optimism în Marea Britanie: Infectările cu varianta Delta, în scădere în ultima săptămână

Optimism în Marea Britanie: Infectările cu varianta Delta, în scădere în ultima săptămână

FOTO Facebook

Optimism prudent în Marea Britanie. Varianta Delta „încetineşte”, iar noile infectări sunt în scădere pentru a şasea zi consecutiv, scrie digi24.ro. Noile infecţii COVID în Marea Britanie scad pentru a şasea zi consecutiv, după creşterea atribuită răspândirii variantei Delta a Sars-Cov-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 24.950 de cazuri, duminică erau 29.173. Cu doar o săptămână în urmă, pe 20 iulie, infecţiile depăşeau 46.000 de cazuri.
 
Speranţa este că scăderea noilor infecţii se datorează campaniei de vaccinare. Speranţă pe care guvernul lui Boris Johnson a pariat, în condiţiile în care, în ciuda noului val, a eliminat restricţiile din ţară, scrie La Stampa.
 
„Ziua libertăţii”, începută pe 19 iulie, a eliminat principalele restricţii, începând cu utilizarea măştii în interior şi dacă oamenii sunt la distanţă.
 
Pentru prima dată după mult timp, în cadrul comunităţii ştiinţifice, care cenzurase sever alegerile prim-ministrului, a început să se răspândească un optimism prudent.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările