Opt australieni au fost inculpaţi pentru 503 capete de acuzare într-un caz de abuz sexual asupra unei minore

Opt australieni au fost inculpaţi pentru 503 capete
de acuzare într-un caz de abuz sexual asupra unei minore

Minora în vârstă de 13 ani a fost abuzată sexual timp de doi ani FOTO AAP Image

Opt australieni cu vârste cuprinse între 34 şi 47 de ani au fost arestaţi în cursul săptămânii trecute în statul Australia de Vest şi inculpaţi pentru 503 capete de acuzare într-un caz de abuz sexual asupra unei minore în vârstă de 13 ani, relatează Daily Mail.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei au fost arestaţi la Attadale, Wanneroo, Wembley, Coodanup, South Bunbury, Banksia Grove şi Bedfordale, suburbii ale oraşului Perth, în Australia de Vest, după ce o persoană a anunţat un caz de abuz sexual asupra unei minore, pe care l-a descris ca fiind „deosebit de grav“.

Potrivit poliţiei, o minoră în vârstă de 13 ani a fost abuzată sexual timp de doi ani de către opt bărbaţi, între care tatăl ei, care ar fi facilitat producerea abuzurilor asupra copilului.

Cei opt bărbaţi au fost inculpaţi pentru 503 capete de acuzare, care includ infracţiuni de viol, sex cu o minoră sau acte de molestare şi supunere sexuală a unui copil.

Unul dintre cei opt inculpaţi este vizat de 228 de capete de acuzare, între care 170 pentru filmarea victimei, 16 pentru sex cu o minoră şi şase pentru supunerea sexuală a unui copil.

De asemenea, poliţia australiană a descoperit peste patru milioane de imagini şi 200.000 de înregistrări video în casa unuia dintre bărbaţii inculpaţi în acest caz.

Minora „a fost salvată din această situaţie oribilă. Este în siguranţă“, a dat asigurări miercuri detectivul  Glenn Feeney.

Fata arată bine din punct de vedere fizic, dar are nevoie de consiliere psihologică pentru o lungă perioadă de timp, a precizat el.

„Este un caz dezgustător. Nu există cuvinte pentru a-l descrie“, a adăugat el.

Cei opt australieni au fost aduşi în faţa instanţei, iar unul dintre ei a pledat nevinovat.

Ancheta asupra acestui caz continuă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările