O copilă de 12 ani din India, violată în grup, strangulată şi decapitată de propria familie

O
copilă de 12 ani din India, violată în grup, strangulată şi decapitată de propria familie

FOTO NDTV

O fată de 12 ani a fost răpită, violată şi ucisă de către unchiul şi fraţii săi în satul Sagar, din provincia Madhya Pradesh, India, pe 14 martie. Trupul său a fost găsit în afara satului în aceeaşi zi. Poliţia spune că ea a fost strangulată şi decapitată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Familia a început să o caute atunci când copila nu s-a mai întors de la şcoală ziua precedentă. Tatăl său a dat-o dispărută la poliţia locală.

Autorităţile au devenit suspicioase după ce unchiul fetei le-a spus că Chote Patel, un bărbat care locuieşte în acelaşi sat ar fi omorât-o. Patel şi familia copilei ar fi avut o dispută legată de teren, le-a spus unchiul poliţiştilor.

Acuzându-l pe unchi că ar fi încercat să inducă în eroare autorităţile, ofiţerul de poliţie Amit Sanghi a declarat pentru NDTV că raportul medicilor legişti a arătat că fata fusese violată. O anchetă amănunţită a relevat că rudele victimei au fost de vină pentru moartea ei.

Fata ar fi fost dusă de către unul dintre fraţii săi în casa unchiului şi violată de către aceştia şi încă un frate. Atunci când a ameninţat că se va duce la poliţie, mătuşa ei ar fi strangulat-o. A fost ulterior decapitată şi aruncată pe un câmp, a mai spus poliţia.

Unchiul şi unul dintre fraţi au fost arestaţi, iar al doilea frate implicat este căutat de poliţişti.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: