Obama şi Romney au şase contracandidaţi la fotoliul de la Casa Albă

Pe lângă celebrii favoriţi la Casa Albă, Barack Obama şi Mitt Romney, alţi şase politicieni americani s-au înscris în scrutinul prezidenţial din Statele Unite, conform site-ului Spokesman.com.

Potrivit site-ului citat, aceştia sunt: Rocky Anderson, de la Partidul Justiţiei, care şi-a depus candidatura la funcţia de preşedinte în tandem cu Luis J. Rodriguez (pentru postul de vicepreşedinte).

Virgil Goode Jr., din cadrul Partidului Constituţiei, va candida la funcţia de preşedinte al SUA împreună cu Jim Clymer (pentru vicepreşedinte).

Gary Johnson, membru al Partidului Libertarian şi fost guvernator al statului New Mexico, va candida la postul de preşedinte al SUA alături de Jim Gray.

Jill Stein, medic şi membră a Partidului Ecologist, şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte, concurând în tandem cu Cheri Honkala.

Alţi doi candidaţi sunt James Harris, reprezentantul Partidului Socialist Muncitoresc şi Peta Lindsay din Partidul pentru Socialism şi Eliberare.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: