O revistă islamistă lansează un apel pentru uciderea lui Obama:  „Căutat: doar mort”

O revistă islamistă lansează un
apel pentru uciderea lui Obama:  „Căutat:
doar mort”

Revista Azan lansează un apel pentru uciderea lui Barack Obama FOTO New York Daily

O revistă online în limba engleză editată de islamişti radicali lansează un apel pentru uciderea preşedintelui american Barack Obama.

Ştiri pe aceeaşi temă

Revista, intitulată  „Azan – Un apel la jihad” prezintă o imagine a preşedintelui american, alături de textul: „Căutat: doar mort. Barack Obama: ucigaş în masă. Recompensă: în viitorul apropiat”. 

 „Azan” denumeşte în limba arabă o chemare la rugăciune.

De asemenea, revista solicită comunităţii musulmanilor din lumea întreagă să ia atitudine în faţa atacurilor lansate de dronele americane, relatează postul ABC.

 „Lansăm un apel adresat tuturor musulmanilor specializaţi în tehnologia dronelor (...). Aceste drone pot fi deturnate şi controlate de la distanţă, aşa cum ne-au arătat mujahedinii din Irak”, se arată în material.

Un oficial american a declarat pentru ABC că autorităţile ştiau de existenţa publicaţiei şi că, în prezent, analiştii  „examinează Azan aşa cum ar face-o cu orice altă publicaţie jihadistă care promovează terorismul”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările