O jurnalistă din Fâşia Gaza relatează în direct momentul în care avioanele de luptă ale Israelului aruncă două bombe şi doboară o clădire de lângă ea VIDEO

O jurnalistă din Fâşia Gaza relatează în direct momentul în care avioanele de luptă ale Israelului aruncă două bombe şi doboară o clădire de lângă ea VIDEO

Atacul aerian face parte din violenţa continuă dintre Israel şi militanţii palestinieni, care este cel mai grav conflict dintre părţi din 2014 FOTO EPA-EFE

O jurnalistă a postului Al Jazeera, din Fâşia Gaza, a surprins live momentul în care avioanele de luptă ale Israelului au aruncat două bombe şi au lovit o clădire aflată la câţiva metri de ea, în timp ce aceasta relata live de pe acoperişul unui bloc. Clădirea adăpostea birouri pentru canalul Al-Aqsa al Hamas, şi era este situată pe una dintre cele mai aglomerate străzi din cartierul roman Gaza.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jurnalista pe nume Youmna Al Sayed, transmitea în direct în momentul în care s-a produs bombardamentul, chiar la câţiva metri de ea.  Iniţial aceasta a reuşit să îşi păstreaze cumpătul dar apoi pleacă din faţa camerei, reuşind totuşi să mai ofere câteva detalii despre eveniment, potrivit Observatornews.ro.

”Oh, Doamne, da, da, da, trebuie să cobor .. Nu pot, nu pot ... Dacă mă auziţi ... O să ... o să direcţionez camera acum spre acele explozii. Mă puteţi auzi? Da, am îndreptat camera acum spre explozie. Acesta este, acesta este Turnul Al Shourouk care a fost doborât după cum puteţi vedea. Stăteam chiar vizavi de ea când vorbeam cu voi. Distrugerea este masivă. Aceasta este una dintre ... aceasta este una dintre cele mai mari clădiri. Clădirea nu a căzut încă, nu a căzut încă, ceea ce înseamnă că mai multe rachete o vor lovi chiar acum ", transmite jurnalista. 

Atacul aerian face parte din conflictul violent dintre Israel şi militanţii palestinieni, care este cel mai grav dintre părţi din 2014.

Sursa: Guardian News

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările