„Nu plânge, mami“, ultimele cuvinte ale unei tinere înainte de a muri în urma unei infecţii nedepistate de medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autopsia a dezvăluit că tânăra a murit din cauza unei pneumonii cauzată de o infecţie cu stafilococ
Autopsia a dezvăluit că tânăra a murit din cauza unei pneumonii cauzată de o infecţie cu stafilococ

Trimisă de trei ori acasă cu diagnostice diferite, tânăra de 29 de ani a pierdut lupta cu moartea în urma unei infecţii nedepistate de medici.

O femeie din Canada îşi striga durerea după ce fiica sa de 29 de ani a murit, din cauza unei infecţii, pentru care medicii i-au prescris doar medicamente, fără a o interna, potrivit The Sun.

„Nu plânge, mami”, i-a spus Natasha, cand a sunat-o pe mama sa pentru a o linişti. Din păcate, au fost ultimele sale cuvinte, a doua zi fiind găsită decedată.

„Sunt în stare de şoc. Îmi este tare dor de ea. Viitorul meu ca bunică a dispărut, nu o voi vedea niciodată în faţa altarului. Era atât de veselă şi amuzantă, cu atât de multă energie. Cum se poate întâmpla aşa ceva cu o tânără de 29 de ani?”

Ajunsă la controlul iniţial pe 2 octombrie, cu un chist la picior, tânăra a fost trimisă acasă cu o prescripţie medicală. După o săptămână, durerea s-a extins la abdomen, iar medicii au trimis-o la urgenţe, crezând că are apendicită.

Pentru a doua oara a fost trimisă acasă, punându-i-se un diagnostic de ganglioni limfatici inflamaţi. A doua zi, tânăra abia mai putea merge. Nataşa s-a întors la spital, doar pentru a fi iar trimisă acasă, cu medicamente.

Autopsia a dezvăluit că tânăra a murit din cauza unei pneumonii cauzată de o infecţie cu stafilococ. Mama sa a depus o plângere împotriva medicilor care i-au tratat fiica.

„Unghiile ei erau violet, iar trupul umflat. Pe 11 octombrie, Nataşa m-a sunat, spunându-mi că nu poate respira. Ambulanţa a venit după 12 minute, dar s-a simţit ca o eternitate. Odată ce a ajuns la spital, m-a sunat şi am început să plâng. Ea mi-a spus: "nu plânge mami". Acestea au fost ultimele cuvinte ale fiicei mele”, a declarat mama îndurerată.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite