Nepoata lui Osama bin Laden a protestat la summitul Biden-Putin cu un steag inscripţionat cu mesajul „Trump won”

Nepoata lui Osama bin Laden a protestat la summitul Biden-Putin cu un steag inscripţionat cu mesajul „Trump won”

Noor bin Laden

Nepoata lui Osama bin Laden a protestat miercuri, la summitul Biden-Putin, cu un steag pe care scria „Trump won” („Trump a câştigat”), potrivit site-ului The Hill.

Miercuri a fost publicat pe Twitter un video în care Noor bin Laden se afla, la Geneva, într-o barcă împreună cu alte persoane, ţinând un steag inscripţionat cu „Trump Won”.

Noor bin Laden susţine afirmaţia nefondată că fostul preşedinte american Trump a câştigat alegerile din 2020.

Noor bin Laden, o susţinătoare a lui Trump, a protestat la Geneva în ultimele zile, poliţia elveţiană avertizând că o va aresta pentru gesturile sale.

Ea a acordat ulterior un interviu pentru InfoWars, în care s-a întrebat dacă Elveţia este o ţară liberă, adăugând că, atunci când vicepreşedinta Harris a vizitat Guatemala săptămâna trecută, oamenii au putut să protesteze fără probleme.

Protestul din Geneva a avut loc în timp ce preşedintele american Joe Biden şi preşedintele rus Vladimir Putin s-au aflat la Geneva pentru un summit crucial, legat de tensiunile dintre ţările lor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor Bin Ladin (@realnoorbl)

 

Citeşte şi:

SUA şi Rusia, declaraţie comună după summitul de la Geneva: „Un război nuclear nu trebuie să aibă loc niciodată”

Biden se declară deschis la un schimb de deţinuţi între Rusia şi SUA

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările