Misterul uciderii unor tineri turişti în Canada se adânceşte. Doi adolescenţi consideraţi dispăruţi sunt suspecţi

Misterul uciderii unor tineri turişti în Canada se adânceşte. Doi adolescenţi consideraţi dispăruţi sunt suspecţi

FOTO captură

Doi adolescenţi canadieni daţi dispăruţi au devenit suspecţi în moartea unui cuplu tânăr de turişti, săptămâna trecută, precum şi a unui bărbat în vârstă, la câţiva kilometri de Liard Hot Spring, un parc natural din provincia Columbia Britanică, în nordul Canadei. Tinerii voiau să străbată Canada cu maşina şi se aflau la începutul călătoriei lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chynna Noelle Deese, în vârstă de 24 de ani, de naţionalitate americană, şi Lucas Robertson Fowler, în vârstă de 23 de ani, iubitul său australian, au fost descoperiţi  împuşcaţi pe 15 iulie pe o autostradă izolată din provincia canadiană.
 
Adolescenţii, Kam McLeod, 19 ani şi Bryer Schmegelsky, 18 ani, consideraţi foarte periculoşi, sunt daţi în urmărire, ei fiind văzuţi ultima oară la câteva sute de kilometri de locul crimei.  
 
Vineri autorităţile au găsit o maşină a suspecţilor arzând pe o autostradă din nordul provinciei canadiene ce duce către teritoriul Yukon, la graniţa cu Alaska, unde adolescenţii mergeau spre a-şi găsi de lucru.
 
În zonă, la un kilometru şi jumătate distanţă, anchetatorii au descoperit cadavrul unui bărbat între 50 şi 60 de ani încă neindentificat, despre care presupun că ar fi fost ucis tot de aceştia.
 
FOTO RCMP

Anunţul autorităţilor că adolescenţii sunt suspecţi în uciderea cuplului de turişti a venit la o zi după ce echipa de anchetatori transmisese că dispariţia adolescenţilor şi crimele se află în legătură. Unul dintre poliţişti a declarat că posibilitatea ca în regiunea slab populată din nordul provinciei British Columbia să aibă loc deodată, ca din întâmplare, două cazuri „complexe şi dinamice” este destul de mică.
 
Australianul locuia în provincia  canadiană, în timp ce Dees, iubita sa, se afla în vizită. Cuplul plănuise să facă cu maşina un tur al Canadei şi să viziteze în special parcurile naţionale.
 
Mama femeii a declarat că cel mai probabil camioneta a cedat şi ei au fost ucişi chiar unde au fost nevoiţi să staţioneze.
 
Crima a avut loc weekendul trecut.
 
Foto captură You Tube
 
Familia bărbatului, al cărui tată e inspector de poliţie în New South Wales, Australia, a spus că ei mergeau spre Canada, iar ea venise „pentru a-l aduce acasă”.
 
„Aveau planuri de viitor şi erau făcuţi să fie împreună”, a spus mama fetei. „Sunt un ofiţer de poliţie cu multă experienţă, dar astăzi stau în faţa voastră ca tatăl victimei unei crime, suntem împietriţi de durere”, a spus tatăl fetei. 
 
Fratele lui Deese a scris pe Facebook: „Acum o zi am aflat de ce surioara mea nu mi-a răspuns la mesaje. Vieţile lui Chynna şi Lucase au fost curmate brusc în urma unui act de violenţă fără sens la începutul călătoriei lor cu maşina prin Canada”.
 
Cei doi s-au cunoscut în 2017 la un hostel din Croaţia şi de atunci călătoresc împreună.
 
O camera de supraveghere i-a surprins pe cei doi tineri îmbrăţişându-se fericiţi într-o benzinărie cu două zile înainte de a muri.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: