Mesajele cutremurătoare ale familiei mormonilor americani ucişi în Mexic

Mesajele cutremurătoare ale familiei mormonilor americani ucişi în Mexic

În orele care au urmat uciderii brutale a trei mame şi şase copii, pe un drum din nordul Mexicului, membrii familiei pot fi auziţi încercând să înţeleagă ceea ce s-a întâmplat, în mai multe mesaje audio cutremurătoare, scrie CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Doamne, rugaţi-vă cu toţii!”, a spus într-un grup de discuţii un membru al familiei care era în Mexic la acea vreme, Kendra Lee Miller. „Maşina mamei mele a sărit în aer, pe deal. Vă rog rugaţi-vă cu toţii”.
 
Vehiculele călătoreau între statele mexicane Sonora şi Chihuahua, atunci când membri ai unui grup criminal, foarte posibil un cartel de droguri, au deschis focul asupra lor în două locaţii separate. Cel puţin unul dintre vehicule a luat foc.
 
„Nita şi copiii ei nu mai sunt”, a spus Miller despre cumnata ei, Rhonita Marie Miller. „Au ars înăuntrul maşinii. Unchiul Jeffrey a verificat, a numărat cinci trupuri. Oasele lor sunt are. Corpurile lor sunt carbonizate. Doamne, ajută-ne!”
 
Rhonita Marie Miller, în vârstă de 30 de ani, mergea, împreună cu unii dintre copiii săi către Arizona, pentru a-l lua pe soţul ei, Howard, care lucra în SUA, potrivit rudelor.
 
O altă membră a familiei, Dawna Ray Langford, de 43 de ani, conducea o a doua maşină, cu doar câţiva kilometri în faţa Rhonitei, pentru a-şi vizita familia din Chihuahua. Alături de ea erau nouă copii. Femeia a fost împuşcată mortal. La fel şi doi dintre copiii ei, de 11, respectiv 2 ani.
 
„Mătuşa Dawna, cu copiii ei, Nita, cu gemenii şi Christina şi copilul ei - nu avem nicio veste de la ei”, se poate auzi în conversaţia audio.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: