Lovitură de stat în Turcia. Armata a anunţat într-un comunicat citit la televiziunea naţională că Turcia este „condusă în prezent de Consiliul Păcii”

Lovitură de stat în Turcia. Armata a anunţat într-un comunicat citit la televiziunea
naţională că Turcia este „condusă în prezent de Consiliul Păcii”

Lovitură de stat în Turcia. Armata a anunţat într-un comunicat citit la televiziunea naţională că Turcia este „condusă în prezent de Consiliul Păcii, care va asigura siguranţa populaţiei”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Armata a anunţat într-un comunicat citit la televiziunea naţională că Turcia este “condusă în prezent de Consiliul Păcii, care va asigura siguranţa populaţiei”.

Lovitură de stat în Turcia. Armata a anunţat că impune legea marţială

Armata turcă a anunţat că impune legea marţială în ţară, a preluat controlul asupra televiziunii de stat TRT şi a anunţat restricţii de circulaţie.

Între timp, oamenii au început să îşi facă provizii de apă şi alimente de bază, pentru că se aşteaptă la penurii în perioada următoare.

Armata turcă a anunţat că a preluat controlul asupra ţării, după ce premierul Binali Yildirim a declarat vineri seara că o facţiune militară este implicată într-o lovitură de stat.

Militarii au invocat regimul tot mai dictatorial şi ameninţarea teroristă.

Premierul Binali Yildirim a îndemnat la calm şi a afirmat că forţele de securitate fac ceea ce este necesar pentru a rezolva situaţia.

Şeful Statului Major şi mai mulţi politicieni au fost luaţi ostatici.

Potrivit unor surse apropiate Preşedinţiei, şeful statului se află la Bodrum, în vacanţă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările