Kim Jong-un vrea să-şi cruţe copiii de povara nucleară

Kim Jong-un vrea să-şi cruţe copiii de povara nucleară

FOTO Twitter @despikouli

Liderul nord-coreean Kim Jong-un i-a spus şefului diplomaţiei americane Mike Pompeo că nu vrea ca copiii săi să trăiască sub jugul armei nucleare, a dezvăluit un fost oficial din cadrul CIA la curent cu această discuţie pentru două instituţii de presă, relatează Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kim Jong Un i-a spus acest lucru lui Mike Pompeo în cursul unei vizite la Phenian, în aprilie 2018, în vederea pregătirii summitului istoric din iunie 2018, în Singapore, între dictatorul nord-coreean şi preşedintele american Donald Trump, a declarat pentru agenţia sud-coreeană de presă Yonhap şi ziarul Wall Street Journal (WSJ) acest fost oficial, Andrew Kim.

”Sunt tată şi soţ. Şi am copii”, i-a spus cel mai puternic om de la Phenian şefului diplomaţiei americane, a răspuns Andrew Kim, când a fost întrebat ce părere are despre voinţa lui Kim Jong Un de a pune capăt programului nuclar nord-coreean.

”Şi nu vreau ca copiii mei să poarte arma nucleară în spate toată viaţa lor. Acesta a fost răspuns său”, a continuat Andrew Kim în cursul unei conferinţe, vineri, la Centrul de Cercetare Asia-Pacific din cadrul Universităţii Stanford.

Kim Jong Un a plecat cu trenul de la Phenian către Vietnam, unde participă miercuri şi joi la al doilea summit cu Donald Trump, după ce prima lor întâlnire a dat puţine rezultate concrete în domeniul ”denuclearizării”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: