Ivanka Trump se afişează în vacanţă alături de iubita lui Putin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ivanka, fiica lui Donald Trump, şi femeia de afaceri Wendi Deng Murdoch sunt vechi prietene, dar o fotografie în care cele două apar împreună în vacanţă a stârnit rumoare peste Atlantic, presa americană întrebându-se din nou asupra legăturilor dintre candidatul republican la Casa Albă şi actualul lider de la Kremlin.

Aflată în vacanţă în Croaţia, Ivanka Trump a petrecut ziua de duminică în celebra staţiune Dubrovnik. Însă fiica excentricului miliardar newyorkez care şi-a propus să câştige alegerile prezidenţiale americane din 8 noiembrie nu a fost singură, ci însoţită de Wendi Deng Murdoch, fosta soţie a magnatului media Rupert Murdoch şi actuala parteneră a preşedintelui rus Vladimir Putin, aşa cum sugerează US Weekly.

În pofida acestui zvon şi acuzaţiilor aduse în an electoral tatălui său că are legături cu Kremlinul, Ivanka nu a avut nicio reţinere în a posta pe Instagram o fotografie în care apare alături de Wendi.

Potrivit presei americane, Ivanka Trump, 34 de ani, şi Wendi Deng Murdoch, 47 de ani, sunt prietene încă din 2007. De fapt, fiica lui Trump şi-ar fi cunoscut chiar partenerul de viaţă, Jared Kushner, prin intermediul fostei soţii a lui Rupert Murdoch.

Deşi Donald Trump şi Vladimir Putin s-au complimentat reciproc în repetate rânduri, candidatul republican la Casa Albă a dat asigurări că nu s-a întâlnit niciodată cu preşedintele rus.

În plus, potrivit presei americane, mai mulţi consilieri ai lui Trump au legături cu Kremlinul, chiar şi directorul echipei de campanie a candidatului republican, influentul lobbyist şi consultant politic Paul Manafort. Acesta este acuzat că a primit, în perioada 2007-2012, plăţi secrete în valoare de 12,7 milioane de dolari din partea fostului preşedinte ucrainean prorus Viktor Ianukovici. O anchetă în acest sens a fost deschisă de Biroul Anticorupţie din Ucraina.

Presupusa relaţie amoroasă dintre Wendi Deng Murdoch şi Vladimir Putin a fost dezvăluită la sfârşitul lui martie acest an de US Weekly. În afară de Putin, Wendi a mai fost cuplată cu fostul premier britanic Tony Blair. Se pare că legătura amoroasă dintre Wendi şi Tony l-a determinat pe Rupert Murdoch să intenteze divorţul, în 2013.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite