Islamizare prin migrare. „Jur pe Allah că doar pentru acest ţel am venit aici“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un musulman de origine siriană care a intrat anul acesta în Europa profitând de valul de refugiaţi care aveau ca destinaţie Germania a admis, într-un interviu acordat unui post arab de televiziune, că scopul său nu a fost să fugă din calea războiului sau să scape de teroarea instituită de gruparea jihadistă Statul Islamic (ISIS).

Ţelul său a fost şi rămâne cu totul altul: „islamizarea“ Europei prin convertirea cetăţenilor ei la islam.

Bărbatul se declară oricând gata „să-şi vândă ţara“ şi „chiar părinţii“ pentru a atinge „paradisul“, convertind europeni la islam, care, la rândul lor, îi vor „islamiza“ pe alţii.

„Jur pe Allah că doar pentru acest ţel am venit aici. Am observat că sunt curioşi şi dispuşi să cunoască islamul prin noi“, a adăugat bărbatul.

Conceptul de „Hijrah“ sau „jihad prin emigrare“, notează infowars.com, se referă la răspândirea islamului pe noi teritorii, la această idee făcându-se referire inclusiv în Coran.

Declaraţia făcută de migrantul sirian vine în contextul în care, în ultima perioadă, mai mulţi islamişti au vorbit explicit despre folosirea migraţiei în masă a musulmanilor în Europa ca mijloc pentru înlocuirea creştinismului cu islamismul.

Într-un discurs rostit la moscheea Al-Aqsa din Ierusalim, imamul Sheikh Muhammad Ayed a afirmat că „Europa a devenit bătrână şi decrepită şi are nevoie de o revigorare umană“, îndemnându-i pe migranţii musulmani să aibă copii cu cetăţeni europeni, după care să le „cucerească ţările“.

Acest gen de afirmaţii alimentează puternic temerile legate de valul de refugiaţi care a lovit în acest an Europa şi care a dus la disensiuni puternice între statele membre UE, unele nefiind de acord cu politica uşilor deschise promovată de cancelarul german, Angela Merkel.

Organizaţia Internaţională pentru Migraţii a anunţat marţi că numărul refugiaţilor care au ajuns anul acesta în Europa a depăşit pragul de un milion, ajungând, potrivit datelor înregistrate până la 21 decembrie, la 1.005.504. În majoritatea cazurilor este vorba despre persoane care sunt originare din Siria, Irak şi Afganistan, ţări măcinate de conflicte.  

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite