Iarnă grea în Massachusetts - Revista presei internaţionale

Iarnă grea în Massachusetts - Revista presei internaţionale

Iarnă grea

Presa internaţională de azi scrie despre furtuna care va afecta statul Massachusetts, discuţiile care au eşuat la Copenhaga sau despre o femeie care imploră Iranul să îi elibere fiica până de Crăciun. Printre alte subiecte neonaziştii sunt suspectaţi că au furat simbolul Auschwitz-ului, iar Statele Unite ale Americii şi Rusia sunt aproape de a încheia un acord privitor la arme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iarnă grea în Massachusetts. Meteorologii anunţă o furtună de zăpadă în acest weekend în statul american. Vijelia va începe sâmbătă după-amiază şi se va termina dumică dimineaţa, iar ea va afecta şi regiunile din aproprierea statului. Boston.com anunţă că vântul ar putea ajunge la 35 de mile pe oră, iar furtuna va fi însoţită căderi masive de zăpadă.

Discuţiile eşuate de la Copenhaga. Săptămâna deciziilor asupra schimbării climatice de la Copenhaga a luat sfârşit. După evaluarea a 8 texte şi mai multe discuţii între 115 lideri ai lumii, preşedintele SUA şi Wen Jiabao din China au trebuit să ajungă la o înţelegere politică, scrie Guardian.

O femeie roagă Iranul să îi elibereze fiica. Mama a implorat vineri pe liderii iranieni să îi elibereze fiica şi alţi doi turişti care sunt deţinuţi în Iran din iulie. CNN scrie că Nora Shourd a trimis un mesaj video oficialilor iranieni în care îi roagă să o elibereze pe Sarah Shourd, în vârstă de 31 de ani, înainte de Crăciun.

Neonaziştii, suspectaţi că au furat simbolul Auschwitz-ului
. Vestea că panoul cu celebrul slogan "Munca te face liber" deasupra porţii lagărului a fost furat a făcut înconjurul lumii. Poliţia a anunţat că principalii suspecţi în acest caz sunt neonaziştii care doresc prin acest gest să "rescrie istoria", scrie Timesonline.

Statele Unite ale Americii şi Rusia sunt aproape de a încheia un acord privitor la arme
. SUA şi Rusia nu au reuşit să ajungă la un acord asupra pactului ce priveşte armele nucleare din Războiul Rece, însă amândouă s-au declarat foarte aproape de o înţelegere. Al Jazeera scrie că Batack Obama şi Dimitri Medvedev s-au întâlnit cu ocazia summitului de la Copenhaga pentru a discuta despre Tratatul pentru Reducerea Armelor Nucleare Strategice.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările