Galiano, stilistul casei Dior, îşi aşteaptă sentinţa

La şase luni de la concedierea sa din funcţia de director al renumitei case de modă pariziene, John Galliano va afla ce soartă îl aşteaptă

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 8 septembrie, urmează să se pronunţe verdictul în procesul în care faimosul creator de modă este acuzat de injurii şi fraze defăimătoare cu caracter antisemit, care i-au provocat deja un recul în carieră şi reputaţie. Galliano riscă până la şase luni de închisoare şi o amendă de 22.500 de euro pentru că, la 24 februarie, a insultat (cu aprecieri vădit rasiste) o pereche de evrei care frecventa regulat un binecunoscut local parizian.

Lucrurile s-au agravat după ce Galliano a fost supus unui test pentru alcolemie, care a ieşit pozitiv. El a anunţat că nu va lua parte la audienţa de mâine, tocmai pentru a evita o excesivă mediatizare a cazului. În timpul înfăţişărilor anterioare, stilistul francez de origine spaniolă a apărut extrem de obosit şi şi-a recunoscut dependenţa de alcool şi somnifere. Însă a dat asigurări că a petrecut două luni într-o clinică de dezintoxicare din Arizona.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările