FOTO/VIDEO Prima victimă a unui curent nebunesc pe internet: un tânăr a murit după ce a făcut planking pe balustrada balconului

Planking-ul este un nou curent pe internet care îi face pe tineri să se joace cu moartea. Noua senzaţie de pe site-urile de socializare a făcut prima victimă. Un tânăr de 20 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul şapte, încercând să stea ca o "scândură".

Ştiri pe aceeaşi temă

"Planking" (din "plank", în română "scândură") este o activitate care a luat naştere în Australia. Tinerii se aşază pe burtă, în poziţie orizontală, în cele mai ciudate locuri, în timp ce un prieten îi fotografiază. Condiţia principală este să stai perfect drept. Pozele sunt apoi încărcate pe site-urile de socializare iar "eroii" culeg laurii.Pe pagina de Facebook "Planking Australia", care are 88,557 fani, sunt postate sute de fotografii cu oameni care fac planking în apă, sub roţile maşinii, între două mese, pe balustradă, în copaci, pe garduri şi în cele mai neobişnuite locuri.Acton Beale, 20 ani, adept al acestui curent, a încercat să facă planking pe balustrada balconului său, la etajul şapte, după o noapte în oraş cu prietenii. Tânărul s-a dezechilibrat şi a căzut, sub privirile îngrozite ale amicului care îi făcea fotografia, scrie Daily Mail.Curentul le-a atras atenţia poliţiştilor în momentul în care un băiat de 20 de ani a încercat să facă planking pe maşina autorităţilor.

"Deşi apreciem acestă activitate ca fiind amuzantă, punerea în pericol a vieţii proprii sau a altora, sau încălcarea legii, nu vor fi tolerate", a declarat sergentul Matthew Russell, potrivit BBC.

Se pare că persoanele care sunt impresionate de această senzaţie nouă sunt foarte competitive şi încearcă locuri din ce în ce mai riscante.

VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările