FOTO Prinţul William şi Kate Middleton au vizitat unul dintre cele mai romantice locuri din Australia

FOTO Prinţul William şi Kate Middleton au vizitat unul dintre cele mai romantice locuri din Australia

Cuplul regal, fotografiat în faţa muntelui Uluru. FOTO PA

Prinţul William şi Kate Middleton au vizitat marţi muntele Uluru din Australia, celebru pentru frumuseţea şi unicitatea sa, fiind una dintre opririle din cadrul turneului lor internaţional. Cuplul regal a asistat la ceremonii tradiţionale ale aborigenilor şi au pozat precum părinţii lui William, în timpul propriei lor vizite acum 31 de ani.

Ducele şi ducesa de Cambridge au sosit marţi după-amiaza în Australia, prima lor oprire fiind în faţa Muntelui Uluru, cunoscut pentru culoarea roşiatică a granitului şi pentru forma bizară într-o zonă întinsă, fără alte denivelări de teren. „Este frumos şi liniştitor”, a declarat Prinţul, al doilea pe linia de moştenire a coroanei britanice, citat de publicaţia „The Daily Mail”.

Acelaşi loc a fost ales şi de Prinţul Charles şi de Prinţesa Diana în 1983, Prinţul William având atunci doar un an. Deşi fiul lui William şi al Catherinei i-a însoţit la evenimentele oficiale din cadrul primei ţări vizitate în cadrul turneului, Noua Zeelenadă, de data acesta Prinţul George nu a mai fost fotografia în braţele mamei sau ale tatălui său.

Uluru, cunoscut şi ca Muntele de granit roşu, este considerat unul dintre cele mai romantice locuri din ţară, ceea ce face ca alegerea de a poza a cuplului William şi Kate să fie una, având în vedere că cei doi vor împlini săptămâna viitoare trei ani de căsătorie, notează „The Daily Mail”.

Cei doi au fost însoţiţi de ghizi locali, iar singurul lor moment de solitudine s-a limitat la doar câteva minute, când cuplul a vizitat izvorul Mutitjulu, la baza Muntelui Uluru. „I-am lăsat să aibă puţin timp singuri, fiind o ocazie rară în astfel de călătorii”, a declarat ghidul australian John Sweeney.

Cei doi au privit picturi pe stâncă, le-a fost povestit istoria şi originile poporului aborigen de către unul dintre ghizii locali, poveste care a fost transpusă în dansuri, ulterior în aceeaşi zi. După ce William şi Kate i-au întâlnit ce bătrânii aborigeni Anangu, s-au aşezat în jurul unui foc împreună cu alţi localnici pentru a urmări ritualuri vechi aborigene. La finalul cei doi oaspeţi au primit daruri din partea locuitorilor din Uluru, iar pe parcursul discuţiilor cei doi au participat cu întrebări şi aprecieri, în special Prinţul William, care nu a ratat nicio ocazia pentru a face glume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Kate Middleton și Prințul William, fotografiați în fața Muntelui Uluru. FOTO PA

Imagini din aceeasi galerie
 • Kate Middleton și Prințul William, fotografiați în fața Muntelui Uluru. FOTO PA
 • Prințesa Diana și Prințul Charles, fotografiați în fața aceluiași munte, în 1983. FOTO Getty Images
 • Prințesa Diana și Prințul Charles, fotografiați în timpul vizitei oficiale în Australia, în 1983. FOTO Getty Images
 • Cuplul regal a avut un scurt moment de singurătate, fiind ferit de privirile oamenilor care au venit să-i întâmpine.  FOTO Tim Rooke/REX
 • Ducele și ducesa de Cambridge au urmărit ceremoniile tradiționale ale aborigenilor, iar la final au primit daruri din partea localnicilor. FOTO PA 
 • Ducele și ducesa de Cambridge au urmărit ceremoniile tradiționale ale aborigenilor, iar la final au primit daruri din partea localnicilor. FOTO Splash News
 • Ducele și ducesa de Cambridge au urmărit ceremoniile tradiționale ale aborigenilor. FOTO Splash News
 • Ducele și ducesa de Cambridge au urmărit ceremoniile tradiționale ale aborigenilor, iar la final au primit daruri din partea localnicilor. FOTO Getty Images
 • Kate Middleton, primind un dar din partea localnicilor. FOTO Stephen Lock
 • Ducele și ducesa de Cambridge au urmărit ceremoniile tradiționale ale aborigenilor. FOTO Splash News
 • Ducele și ducesa de Cambridge au urmărit ceremoniile tradiționale ale aborigenilor. FOTO Splash News
 • Aborigenii i-au salutat pe oaspeții britanici. FOTO Getty Images
 • Aborigenii i-au salutat pe oaspeții britanici. FOTO Getty Images
 • Unul dintre cadourile destinate prințului William și Catherinei Middleton. FOTO Jeremy Piper
Distribuie imaginea
citeste totul despre: