Fostul rege al Malaysiei a divorţat de un fotomodel rus. Mesajul postat de femeia pentru care a renunţat la tron

Fostul rege al Malaysiei a divorţat de un fotomodel rus. Mesajul postat de femeia pentru care a renunţat la tron

FOTO Instagram/Rihana Oksana Petra

Un fotomodel rus care s-a căsătorit anul trecut cu fostul rege al Malaysiei a postat un filmuleţ în care dansează alături de soţul său, în contextul unor zvonuri că cei doi au divorţat, scrie The Telegraph.

Sultanul Muhammad al V-lea din Kelantan, în vârstă de 49 de ani, a finalizat divorţul de frumoasa sa soţie, Oksana Voevodina, fostă regină a frumuseţii din Rusia, în vârstă de 27 de ani, potrivit presei ruse şi celei malaysiene, la doar câteva săptămâni după ce primul fiu al cuplului s-a născut la Moscova.
 
Cei doi s-au căsătorit în iunie 2018, în cadrul unei ceremonii fastuoase în Barvika, o suburbie luxoasă din Moscova, iar sultanul a renunţat la tron pentru a se putea însura cu Rihana Oksana Voevodina. Însă nunta de basm a stârnit controverse în ţara natală a regelui, unde trecutul miresei ca model de lenjerie intimă i-a supărat pe conservatori.
 
Posibilitatea ca o fostă regină a frumuseţii din Rusia să devină regină a Malaysiei i-ar fi deranjat pe ceilalţi membri ai familiei regale, potrivit presei locale.
 
Sultanul Muhammad al V-lea a renunţat la tron în ianuarie, prima abdicare de când Malaysia şi-a obţinut independenţa faţă de Marea Britanie, în 1957. El ar fi trebuit să fie rege până în 2021, potrivit regulilor unice ale monarhiei rotative din această ţară, rolul de monarh fiind transmis între nouă case regale.
Un prieten al Oksanei a declarat pentru presa rusă că cei doi s-au despărţit la cererea sultanului. 
 
Frumoasa rusoaică s-ar opune deciziei. Miercuri, Oksana a postat un clip video în care ea şi fostul rege dau dovadă de afecţiune unul faţă de celălalt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

 
Îi pasă de mine şi de familia noastră şi voi avea grijă de el şi bineînţeles că vreau să fiu ultima persoană din viaţa lui şi vreau să trăiesc cu el până la sfârşitul vieţii mele, spune ea în video.
 
O copie a certificatului de divorţ, postată online, a fost confirmată drept reală de către o sursă, potrivit New Straits Times.
 
Motivele de divorţ nu sunt clare, însă presa tabloidă speculează că fostul rege ar fi aflat că, acum câţiva ani, soţia lui ar fi făcut sex în piscină, scena fiind difuzată într-un reality show din Rusia.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: