Fost şef al programului israelian de securitate spaţială: Extratereştrii există, avem contact cu ei. De ce a tăcut Trump în legătură cu acest subiect?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Haim Eshed, general în rezervă şi profesor universitar, susţine că extratereştrii există. Ba mai mult, susţine el, statul israelian şi cel american se află în contact cu ei.

Într-un interviu acordat pentru „Yediot Aharonot” şi preluat de Jerusalem Post, generalul în rezervă Eshed, în vârstă de 87 de ani, şef al programului israelian de securitate spaţială între 1981 şi 2010, spune că atât ţara sa cât şi Statele Unite sunt în contact cu extratereştrii de ani de zile.

Eshed susţine că există chiar şi o „Federaţie Galactică”. Potrivit generalului în rezervă, actuala cooperare dintre extratereştri şi americani include şi o bază subterană pe Marte.

Fostul oficial israelian mai spune că Donald Trump cunoaşte acest lucru şi a fost foarte aproape să dezvăluie existenţa extratereştilor, însă Federaţia Galactică nu l-a lăsat să facă acest lucru.

Potrivit lui Haim Eshed, existenţa extratereştrilor este ţinută în secret deoarece „umanitatea nu este pregătită” pentru o astfel de veste.

Lumea are nevoie „să evolueze şi să ajungă la un stadiu în care vom înţelege ce sunt spaţiul şi navele spaţiale”, a declarat el.

Haim Eshed face aceste declaraţii cu ocazia ultimei sale cărţi pe acest subiect. În opinia sa, lumea este mai pregătită acum să accepte existenţa extratereştrilor. „Dacă ieşeam acum cinci ani şi vorbeam despre asta, aş fi fost spitalizat”, a declarat generalul în rezervă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite