FMI este ţinta unor grave atacuri cibernetice

Fondul Monetar Internaţional (FMI) face investigaţii în urma unui atac cibernetic serios şi grav.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 4:30 FBI se va implica în investigaţia incidentului cibernetic de la FMI, informează purtătorul de cuvânt al Departamentului American de Apărare, citat de Reuters.

Deşi sistemul de operare al FMI a fost lovit, recent, de experţi în informatică, acesta este funcţional, spune purtătorul de cuvânt, potrivit New York Times.

"Fondul este complet funcţional. Pot confirma că investigăm un incident, dar eu nu sunt în poziţia de a emite informaţii suplimentare cu privire la amploarea incidentului cibernetic", a declarat purtatorul de cuvant al FMI, David Hawley.

Purtătorul de cuvânt al Fondului a refuzat să ofere informaţii despre rapoartele calculatoarelor au avut de suferit în urma atacului cibernetic de vineri seara: "Investigăm încă incidentul", a spus acesta.

Fondul Monetar Internaţional, care deţine informaţii confidenţiale despre economia mai multor popoare, a fost, în ultimele luni, ţinta unor atacuri cibernetice serioase şi grave.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările