Fiica lui Gaddafi: noua Claudia Schiffer

Căderea regimului libian a dezvăluit aproape în întregime stilul de viaţă al familiei Gaddafi. De la preferinţele lor pentru mobila de aur şi picturile murale înfăţisând maşini de lux, până la pasiunea lor pentru băutură, toate micile secrete ale familiei colonelului Gaddafi  au fost dezvăluite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu toate acestea, niciuna dintre intimităţile familiei Gaddafi nu a părut atât de bizară ca albumul privat al Aishei Gaddafi, singura fiică biologică a lui Muammar Gadaffi. De fapt, surpriza acestui album a fost însăşi Aisha, scrie Huffingtonpost.co.uk.

Denumită “Claudia Schiffer a Africii de Nord” de către presa arabă, Aisha este cunoscută nu doar pentru frumuseţea ei, ci şi pentru faptul că este o înfocată apărătoare a drepturilor femeilor, dar şi fost ambasador ONU.

Click pe imagine pentru galerie foto cu fiica lui Gaddafi

Pe de altă parte, Aisha a susţinut şi a apărat mereu regimul tatălui ei.

Odată cu revoltele din Libia, Aisha s-a refugiat împreună cu familia în Algeria, iar la numai o zi după ce a părăsit Libia, aceasta a anunţat naşterea celui de-al patrulea copil.

Albumul personal de fotografii al Aishei Gadaffi a fost descoperit în locuinţa tatălui ei din Tripoli, pe 29 august. Fotografiile dezvăluie cel mai bine stilul de viaţă al regimului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările