Explozie provocată de o scurgere de gaze la o clinică medicală din Teheran, soldată cu 13 morţi şi şase răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 13 oameni au fost murit şi alţi 6 au fost răniţi în urma unei explozii provocate de o scurgere de gaze la o clinică medicală din nordul capitalei iraniene Teheran, potrivit unui oficial al statului, citat de agenţia de presă Fars, transmite Reuters.

Explozia a fost provocată de o scurgere de gaze, a declarat guvernatorul adjunct al Teheranului, Hamid Reza Goudarzi, la televiziunea de stat.

Ministrul adjunct al Sănătăţii, Iraj Harirchi, a declarat că 10 femei şi trei bărbăţi şi-au pierdut viaţa.

Într-o filmare publicată pe o reţea de socializare se pot vedea mai multe explozii în nordul Teheranului, iar o altă filmare arată cum pompierii foloseau o scară pentru a ajunge la acoperişul clădirii.

Reuters nu a putut verifica imediat veridicitatea filmelor.

Clinica, în care la momentul exploziei se aflau 25 de angajaţi, efectuează în principal intervenţii chirurgicale uşoare şi servicii de imagistică medicală, a spus Harirchi.

Săptămâna trecută a avut loc o altă explozie, la o bază militară sensibilă din apropiere de Teheran, despre care Ministerul Apărării a anunţat că a fost provocată de o scurgere la un rezervor de la o unitate de stocare a gazelor. Nu au fost raportate decese sau răniţi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite