Donald Trump spune că există opţiunea unei intervenţii militare în Venezuela

Donald Trump spune că există opţiunea unei intervenţii militare în Venezuela

Donald Trump FOTO AFP

Preşedintele amenican Donald Trump a declarat că există opţiunea unei intervenţii militare în Venezuela. El a precizat că a refuzat o întrevedere cu Nicolas Maduro, potrivit Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Cu siguranţă, este ceva… este o opţiune”, a spus Trump într-un interviu pentru CBS, întrebat în legătură cu o posibilă trimitere de trupe.
 
Donald Trump a menţionat că în urmă cu ceva timp Maduro a solicitat o întrevedere cu el, însă a fost refuzat. “Am decis atunci să refuz, pentru că s-au întâmplat multe lucruri oribile în Venezuela. A fost cea mai bogată ţară din regiune. Iar acum vedem sărăcia, nemulţumirile şi toate lucrurile care se întâmplă”, a afirmat el.
 
Preşedintele venezuelan Nicolas Maduro s-a declarat, sâmbătă, în favoarea desfăşurării de alegeri legislative anticipate în acest an în Venezuela, deşi acestea ar trebui să aibă loc doar în 2020.
 
La 23 ianuarie, Juan Guaido s-a proclamat la 23 ianuarie şef interimar al statului. Guaido prezidează Adunarea Naţională venezueleană.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: