Croazieră de coşmar: sute de turişti s-au plâns de dureri cauzate de un virus extrem de contagios

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de turişti care au călătorit de la Miami la Los Angeles la bordul unui vas de croazieră s-au plâns că vacanţa le-a fost stricată de un virus extrem de contagios.

Portul San Pedro, din apropiere de Los Angeles (California), a găzduit duminică peste 2.000 de turişti furioşi după o călătorie de 17 zile la bordul vasului de croazieră Norwegian Joy. În momentul traversării Canalului Panama, la câteva zile de la plecare, de la Miami (Florida), sute dintre ei s-au trezit răpuşi de diaree şi vomă. Ca urmare a manifestării acestor simptome, au fost constrânşi să stea izolaţi în cabină timp de trei zile. În tot acest timp, angajaţi ai companiei responsabile de croazieră au dezinfectat vasul îmbrăcaţi în costume specifice, spun mai mulţi pasageri, scrie The Mirror.

Cei care s-au plâns de dureri sunt convinşi că au fost infectaţi cu Norovirus, care cauzează gastroenterita. 

Paramedicii au intervenit de ugenţă în port, însă doar şase pasageri au fost diagnosticaţi cu simptome similare gripei. Patru dintre ei au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare şi stabilirea tratamentului adecvat.

A fost un „dezastru absolut“, s-a plâns un pasager, epuizat şi înfuriat, ca mulţi alţii, de călătorie.

Imagine indisponibilă

Turiştii s-au mai plâns că au stat ore bune la coadă odată ajunşi la San Pedro FOTO The Mirror

Proprietarul navei, Norwegian Cruise Line (NCL), a recunoscut problemele apărute la bord în timpul călătoriei, apreciind că au fost cauzate de o „boală legată de stomac”.

Călătoria a costat peste 2.300 de euro, având opriri în Bahamas, Columbia, Costa Rica, Guatemala şi Mexic. Construit în 2017, Norwegian Joy are o capacitate de 3.804 pasageri.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite