Criminalii adolescenţi din Canada s-au filmat înainte să se sinucidă. Ce au spus în mesajul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un telefon mobil cu un video făcut de adolescenţii criminali Kam McLeod şi Bryer Schmegelsky ar putea reprezenta cheia motivului pentru care cei doi au pornit într-o vânătoare de oameni în Canada, scrie The Guardian.

Cei doi adolescenţi suspectaţi de uciderea turistului australian Lucas Fowler, a iubitei sale americane Chynna Deese şi a botanistului canadian Leonard Dycj, au lăsat un ultim testament video, potrivit publicaţiei Toronto Star.

Kam McLeod, în vârstă de 19 ani şi Bryer Schmegersku, în vârstă de 18 ani au înregistrat mesajul video pe telefoanele lor mobile înainte să se sinucidă într-o zonă izolată din nordul provinciei Manitoba.

Aproximativ 30 de secunde din filmare au fost arătate şi membrilor familiilor celor doi foşti fugari.

Adolescenţii şi-au luat adio de la familii şi au descris ce doresc să se întâmple cu trupurile lor, potrivit unei rude intervievate de Toronto Star.

Filmarea ar putea fi esenţială pentru a explica de ce cei doi tineri, care cu câteva săptămâni înainte de crime lucrau la Walmart, au devenit ţinta uneia dintre cele mai mari urmăriri din Canada.

Potrivit informaţiilor sursei citate, poliţia canadiană se află în posesia întregii filmări.

Adolescenţii sunt suspectaţi că i-au omorât pe Chynna Deese (24 de ani) din Carolina de Nord şi pe prietenul ei australian Lucas Fowler (23 de ani) care au fost  găsiţi împuşcaţi pe o autostradă izolată din nordul Columbiei Britanice. Cuplul îşi propusese să străbată Canada cu maşina şi se aflau la începutul călătoriei lor, îndreptându-se spre parcul naţional Liard Hot Springs. Cei doi mai călătoriseră împreună, mergând prin Europa şi cele două Americi.

Pe 19 iulie a fost descoperită  o a treia presupusă victimă a adolescenţilor, Leonard Dyck, cercetător canadian, profesor de botanică la Universitatea Columbia – trupul acestuia a fost descoperit în apropierea maşinii abandonate în flăcări a adolescenţilor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite