Corpul unei tinere s-a oprit din creştere la vârsta de 8 ani. Cum arată şi de ce nu îmbătrâneşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Youtube/TLC
Foto Youtube/TLC

Shauna este protagonista show-ului TV de pe TLC, "I am Shauna Rae", în care este relatată povestea tinerei captivă în propriul corp. Aceasta arată ca un copil de 8 ani deşi are 22 de ani.

Tânăra vorbeşte despre trauma sa şi doreşte ca lumea să nu o mai perceapă ca un copil, deoarece ea este un adult, chiar dacă corpul o trădează.

Trauma fetei a început la vârsta de 8 ani atunci când corpul s-a oprit din creştere din cauza unei forme de cancer. Până la această vârstă, Shauna a suferit o operaţie şi trei ani de chimioterapie, după ce doctorii au descoperit la vârsta de şase luni că are cancer la creier. Deşi era considerată vindecată, s-a constatat că glanda sa hipofiză nu mai produce hormoni de creştere, relatează A1.ro.

„Am crescut puţin şi apoi medicul mi-a spus că nu voi mai creşte mai mult de atât. Am realizat că nu voi fi o persoană normală când am împlinit 16 ani. Atunci am înlemnit, practic”, a declarat Shauna. 

În prezent, Shauna are 22 de ani şi o înălţime de 1,16 m. Cea mai mare dorinţă a tinerei este să fie independentă. De asemenea doreşte să aibă o viaţă amoroasă normală. 

"Nimeni nu vrea să iasă cu mine nici măcar la un restaurant sau la o plimbare. Surorile mele încearcă să mă ajute dar nu reuşesc prea mult”, a relatat Shauna.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite