Coronavirus - Mexicul devine a treia ţară cea mai îndoliată, înaintea Regatului Unit

Coronavirus - Mexicul devine a treia ţară cea mai îndoliată, înaintea Regatului Unit

Mexicul a devenit a treia ţară din lume cea mai afectată din cauza deceselor legate de coronavirus, cu 46.000 de morţi, potrivit unui bilanţ stabilit de AFP pe baza datelor oficiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mexicul devansează astfel cu o victimă Regatul Unit, care număra joi 45.999 de decese. Primele două ţări cele mai îndoliate din cauza Covid-19 rămân Statele Unite, cu 151.496 de morţi, şi Brazilia, cu 90.134 de morţi, potrivit acestui bilanţ. 
 
Cu toate acestea, mortalitatea cauzată de coronavirus raportată la populaţia totală rămâne mai crescută în Regatul Unit decât în Mexic, cu 677,59 de decese la un milion de locuitori în Regatul Unit, faţă de 351,82 la un milion în Mexic. 
 
În ultimele 24 de ore, Mexicul a înregistrat 639 de noi decese din cauza coronavirusului iar numărul de cazuri confirmate de contaminare a atins joi 416.179, în creştere cu 7.730 faţă de miercuri, potrivit autorităţilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările