Cleric iranian: ambasadorul britanic ar trebui expulzat, dacă nu vrea ca susţinătorii lui Soleimani să-l „taie în bucăţi”

Cleric iranian: ambasadorul britanic ar trebui expulzat, dacă nu vrea ca susţinătorii lui Soleimani să-l „taie în bucăţi”

Ahmad Alamolhoda, un important cleric iranian, a declarat că expulzarea ambasadorului britanic ar fi „cel mai bun lucru care i se poate întâmpla acestuia”, având în vedere că, în caz contrar, susţinătorii generalului omorât l-ar putea „tăia în bucăţi”, potrivit Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ayatollahul Ahmad Alamolhoda, care conduce rugăciunile de vineri din Mashhad, oraş sfânt al şiiţilor, s-a referit la generalul Qassem Soleimani, ucis într-un atac cu dronă american pe 3 ianuarie, în apropierea aeroportului din Bagdad.
 
Reprezentantul britanic la Teheran a fost arestat pentru scurt timp, sâmbătă, o mişcare despre care Londra a spus că este o încălcare a convenţiilor diplomatice. Ambasadorul a spus că participa la o comemorare a victimelor avionului doborât de Teheran. Iranul l-a acuzat de faptul că participa la un protest ilegal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: