„Cerc de prieteni“ Jobbik la Tg. Mureş

Europarlamentarul Jobbik Szegedi Csanad a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că va “scrie istorie” prin înfiinţarea primului “Cerc de Prieteni Jobbik” din afara Ungariei, la Târgu-Mureş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Csanad a precizat că interesul pentru biroul pe care l-a deschis acolo a fost mult mai mare decât se aştepta, fiind vizitat de peste 200 de persoane.

„Majoritatea celor care au venit aici (...) şi-au exprimat dorinţa să intre în partidul Jobbik, dacă au şanse. Aceşti tineri de dincolo de graniţele Ungariei, maghiari, care au intrat în partidul Jobbik, în celelalte ţări pot înfiinţa Cerc de Prieteni", a spus Szegedi.

„Nu e un partid. E ca o filială a partidului Jobbik, dar din punct de vedere legislativ e un Cerc de Prieteni. Azi (vineri - n.r.) se va înfiinţa Jobbik din Târgu-Mureş", a spus Szegedi Csanad. De altfel, liderul Jobbik, Gabor Vona, va veni la Gheorgheni săptămâna viitoare, la Tabăra Tineretului Maghiar din Ardeal. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările