Boris Johnson felicită Emiratele Arabe Unite pentru modul în care au gestionat pandemia de COVID-19: „Într-adevăr remarcabil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Premierul britanic Boris Johnson a felicitat Emiratele Arabe Unite pentru modul în care au gestionat pandemia de COVID-19, în contextul în care numărul deceselor este mic, iar ţara a realizat 17 milioane de teste la o populaţie de numai 10 milioane de oameni.

„Îmi pare foarte bine să vă văd şi felicitări pentru modul în care Emiratele Arabe Unite au fost capabile să gestioneze COVID. Cred că a fost extrem de eficient. Într-adevăr remarcabil. Aţi testat 17 milioane de oameni, deşi aveţi o populaţie de 10 milioane de oameni. Aţi testat pe toată lumea”, a declarat premierul britanic Boris Johnson, în cadrul unei întâlniri cu prinţul moştenitor al Emiratului Abu Dhabi, şeicul Mohamed bin Zayed.

„Am fost foarte norocoşi. Am anticipat, ne-am dat seama destul de devreme, iar acest lucru ne-a ajutat”, a răspuns şeicul Mohamed bin Zayed.

Emiratele Arabe Unite au raportat 61 de morţi la un milion de persoane, în timp ce Marea Britanie a raportat 934 de morţi la un milion de persoane.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite