Anchetă în Australia. Un nou focar de coronavirus, pus pe seama unor contacte sexuale între angajaţi ai unui hotel şi vizitatori străini aflaţi în carantină

Anchetă în Australia. Un nou focar de coronavirus, pus pe seama unor contacte sexuale între angajaţi ai unui hotel şi vizitatori străini aflaţi în carantină

Melbourne în vremea pandemiei de coronavirus FOTO EPA-EFE

O anchetă a fost deschisă în statul australian Victoria în legătură cu un nou focar de coronavirus, care ar fi rezultat după ce angajaţi ai unui hotel au făcut sex cu cetăţeni străini aflaţi în carantină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful Executivului statului Victoria, Daniel Andrews, a anunţat joi un fond de trei milioane de dolari australieni pentru a sprijini această investigaţie. El nu exclude ca noul focar de coronavirus din statul său să fi rezultat în urma nerespectării protocolului într-un hotel care găzduia cetăţeni străini aflaţi în carantină. Există reclamaţii că angajaţi ai respectivului hotel au intrat în contact mai mult decât le era permis cu vizitatorii şi chiar au făcut sex, relatează site-ul digi24.ro, care citează CNN.

„Este evident că lucrurile care s-au întâmplat acolo sunt complet inacceptabile şi trebuie să ştim exact ce s-a întâmplat”, a spus Andrews.

Australia are printre cele mai stricte restricţii de intrare în ţară. Astfel, oricine intră pe teritoriul australian trebuie să stea 14 zile în carantină.

Până la clarificarea situaţiei, oraşul Melbourne, capitala statului Victoria, a fost închis complet pentru călătorii internaţionali.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: