Adevărul Live: Urmează atacul „Marii Coaliţii” împotriva Iranului?

Urmează atacul „Marii Coaliţii” împotriva Iranului?

Din ce în ce mai tare se adună norii unui nou război în Orientul Mijlociu, acolo unde Iranul poate fi lovit de forţa militară extraordinară grupată de noua mare coaliţie organizată la chemarea lui Trump.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live 

 
 
În acelaşi timp, Iranul poate răspunde  şi nu numai pe teritoriul său, folosind unităţile sale armate sau para-militare răspândite în mai multe zări, transformând. Cine poate intra de o parte şi de alta în luptă, ca rezultat al tratatelor de ajutor reciproc şi susţinere militară, determinând o internaţionalizare a conflictului pe modelul Irakului, Afganistanului sau Siriei, scenarii de intervenţie gândite iniţial ca posibil de încheiat prin impunerea păcii, acum nefinalizate, producând în continuare victime şi agravând mereu situaţia populaţiei civile, ameninţată de recrudecenţa terorismului. Cum se poate încheia scnariul de aum, combinaţie moratlă între încercarea SUA şi aliaţilor săi de a distruge “coridorul iranian”, de neutralizare a instalaţiilor iraniene de îmbogăţire a uraniului şi ceea ce pare a fi intrarea în faţa finală a “războiului sfânt” înre comunităţile sunită şi şiită.
 
Vă invităm să urmăriţi, începând cu ora 13, pe Adevărul LIVE, discuţia pe aceatsă temă de maximă actualitate între jurnalistul Cristian Unteanu şi Cristian Diconescu, fost ministru de externe al României.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: