Adevărul Live: Cine poate opri războiul total Rusia-Ucraina?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebarea se pune de câţiva ani şi, din nenorocire, a primit doar răspunsuri diplomatice, şi acele temătoare şi parţiale.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Timp în care ameninţarea războiului total a început să fie evocată la scenă deschisă. Implicaţiile sunt enorme, regionale, continentale şi chiar mondiale în cazul în care un conflict deschis în zonă se va internaţionaliza. 

Cine şi cum s-ar putea implica în susţinerea deschisă a Ucrainei, care este marja reală de manevră a NATO? Dar a Statelor Unite? Va dori cineva să intre în război pentru a apăra suveranitatea şi integritatea Ucrainei şi ce reacţie ar provoca asta din partea Rusiei? Care ar putea fi consecinţele pentru România, din acel moment aflată în situaţia de stat beligerant acţionând unitar cu NATO sau, eventual, într-o coaliţie a aliaţilor sub comanda SUA? 

Chestiuni deosebit de grave pe care încercăm să vi le prezentăm cât mai clar în discuţia dintre jurnalistul Cristian Unteanu şi generalul de armată (r) Constantin Degeratu, fost Şef al Marelui Stat Major, pe Adevărul LIVE începând cu ora 13.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite