Şapte persoane rănite în apropiere de Tel Aviv în urma unui atac cu rachete din Fâşia Gaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Times of Israel
FOTO Times of Israel

Sirenele au sunat în centrul Israelului iar poliţia şi medicii au informat că o casă a luat foc şi şapte persoane au fost rănite luni după un posibil atac cu rachete lansat din Fâşia Gaza, scrie Reuters.

Incidentul din Mishmeret, un oraş la nord de Tel Aviv, vine într-o perioadă tensionată înaintea aniversării protestelor de la graniţa Fâşiei Gaza şi a alegerilor de pe 9 aprilie din Israel.

Poliţia a informat că o casă a luat foc, existând informaţii că aceasta a fost lovită de o rachetă. Serviciile de ambulanţă au anunţat că tratează şapte persoane din clădire.

Atacul a venit la câteva minute după ce armata israeliană a activat sirenele de avertizare în zonă şi a informat că o rachetă a fost lansată din Fâşia Gaza, o enclavă palestiniană.

Nu a existat o confirmare palestiniană imediată.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, care încearcă să obţină al cincilea său mandat la alegerile din aprilie, şi-a scurtat vizita la Washington din cauza acestui atac.

El s-a deplasat în capitala federală americană cu prilejul unei vizite a lobby-ului pro-Israel Aipac şi pentru a se întâlni cu Donald Trump, care a anunţat săptămâna trecută că va recunoaşte oficial suveranitatea israeliană în Înălţimile Golan.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite