Manipulare de manual. Vocea Rusiei: liderii ucraineni au minţile controlate de CIA prin scientologii americani

Manipulare de manual. Vocea Rusiei: liderii ucraineni au minţile controlate de CIA prin scientologii americani

Arseni Iaţeniuk, premierul interimar al Ucrainei, este „interesat de scientologie, iar despre scientologi se ştie că, din 1994, colaborează cu CIA”, spune un „activist ruso-american anti-cult” citat de Vocea Rusiei

Războiul psihologic pe care Rusia îl poartă cu Occidentul a intrat într-o nouă fază miercuri, când organizaţia de presă Vocea Rusiei a acuzat scientologicii americani că îl controlează psihic pe Arseni Iaţeniuk, premierul interimar al Ucrainei.

„Turcinov, preşedintele interimar al Ucrainei, este un pastor baptist cu legături cu grupul religios neopenticostal. Despre premierul interimar Iaţeniuk se spune că aparţine mişcării scientologice. Greco-catolicii au fost prezenţi în număr ridicat în Maidan şi au jucat un rol important alături de alte aşa-numite mişcări religioase. Cum se face că toate aceste grupări religioase diferite urmăresc accelaşi obiectiv politic?”, se întreabă ruşii.  
 
Într-un material bazat pe un interviu cu Alexander Dvorkin, „activist anti-cult ruso-american”, Vocea Rusiei, organizaţie de presă finanţată de Kremlin, explică modul în care Agenţia Centrală de Informaţii (CIA) din SUA este, de fapt, păpuşarul din umbră al crizei din Ucraina. 
 
„Faptul că scientologii cooperează strâns cu CIA încă din 1994 nu este un secret. Departamentul de Stat al SUA face lobby pentru interesele scientologiei în ţări din întreaga lume. Iar scientologii, aparent, împărtăşesc Agenţiei informaţiile pe care le strâng. Asta înseamnă, cel puţin în cazul lui Iaţeniuk, că ar putea fi controlat de CIA”, spune Dvorkin. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările