Vladimir Putin, varianta animată, va avea o emisiune de divertisment la BBC

Vladimir Putin,
varianta animată, va avea o emisiune de divertisment la BBC

FOTO Johnston Publishing Ltd

Vladimir Putin, varianta animată, va avea o emisiune de divertisment la BBC. Parodia are scopul de a reflecta era ştirilor false.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Tonight with Vladimir Putin“ este un show de comedie parţial regizat, în care gazdă va fi o animaţie 3D a  preşedintelui rus.
 
Varianta animată a lui Putin, creată de studioul Framestore, a fost creată prin folosirea unei tehnologii avansate, care permite personajului să se plimbe prin studio, să stea în spatele biroului şi să intervieveze invitaţii în faţa spectaorilor prezenţi .
 
BBC speră ca formatul inovator să reflecte era ştirilor false ale secolului XXI. Primul invitat este Alastair Campbell,  care nu este străin de manipulările media şi căruia „Vlad îi mulţumeşte cu căldură pentru rolul său de a face un dezastru din tot“.
 
Într-un comunicat, BBC menţionează: „Uitaţi de politica globală, a avea două episdoade pilot pe BBC Two, în emisiunea care va deveni faimoasă în toată lumea, este cea mai mare victorie pentru Vlad, liderul lumii libere“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: