VIDEO Atentate teroriste la Paris. Un bărbat spune că a alertat poliţia cu câteva minute înainte de atacul de la Bataclan

VIDEO
Atentate teroriste la Paris. Un bărbat spune că a alertat poliţia cu câteva
minute înainte de atacul de la Bataclan

Atentat terorist la Bataclan FOTO RT Twitter

La zece zile de la atentatele care au însângerat capitala Franţei, un bărbat dezvăluie că i-a văzut pe terorişti la bordul unei maşini în apropiere de Bataclan şi că a alertat poliţia, dar în zadar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mohamed, un martor, dezvăluie că în seara atentatelor din 13 noiembrie de la Paris a observat în jurul orei 19.40 (20.40, ora României) în faţa unui restaurant din Arondismentul XI o maşină de culoare neagră al cărei şofer avea un comportament suspect. Deranjat că şoferul nu reuşea să parcheze maşina şi bloca circulaţia, el l-a certat. Însă „ei m-au privit rece, fără să deschidă geamul“, spune Mohamed. „Capetele lor erau într-adevăr ciudate, iar ochii le luceau“, adaugă martorul.

Când a ieşit din restaurant, în jurul orei 21.20 (22.20, ora României), Mohamed a observat că ei încă se aflau acolo la bordul maşinii. Atunci el s-a gândit că ar putea fi dealeri de droguri şi a alertat poliţia, dar în zadar.

Câteva minute mai târziu, teroriştii au trecut la acţiune, comiţând şase atentate în apropiere de State de France, la Saint-Denis, şi în diverse zone din Paris, inclusiv la Bataclan. Optzeci şi nouă dintre ostaticii de la Bataclan au fost ucişi de terorişti. În total, 130 de persoane au fost ucise în atentatele de la Paris, cel mai grav atac terorist din istoria Franţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările