FOTO VIDEO „Vestele galbene” protestează a 13-a săptămână consecutiv. Un manifestant a fost rănit grav, el pierzându-şi o mână

FOTO VIDEO „Vestele galbene” protestează a 13-a săptămână consecutiv. Un manifestant a fost rănit grav, el pierzându-şi o mână

FOTO AFP

„Vestele galbene” s-au mobilizat, sâmbătă, pentru a 13-a săptămână consecutiv ca să protesteze faţă de politicile guvernului. La Paris, au avut loc deja confruntări între poliţişti şi manifestanţi, iar un protestatar a fost rănit grav, relatează Le Parisien.

Violenţele de la Paris au izbucnit în zona Adunării Naţionale, la ora locală 13.00. Le Parisien notează că un manifestant şi-a pierdut mâna în timpul violenţelor, iar pe reţelele de socializare s-a notat că manifestantul a fost rănit astfel după ce a luat în mână o grenadă.

Zece persoane au fost reţinute.
 
Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu un membru al forţelor de ordine lovit cu piciorul în figură de un bărbat care nu purta vestă galbenă.
 

Manifestaţii au loc şi în alte oraşe ale Franţei, ca în ultimele 12 săptămâni. Sâmbăta trecută, în toată Franţa au manifestat 58.600 de persoane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: