VIDEO Un tânăr de 23 de ani, prima victimă română a Balconiadei din Baleare

Un tânăr turist român de 23 de ani s-a accidentat încercând să treacă, prin exterior, dintr-un balcon într-altul, în hotelul din Palma de Mallorca la care era cazat.

Ştiri pe aceeaşi temă

După nouă decese provocate, doar în acest an, de Balconiada (Balconing), noul sport extrem practicat în Mallorca şi Ibiza, principalele staţiuni din Insulele Baleare, ieri a sosit rândul unui român să cadă victimă acestei mode, informează agenţia EFE.

Citeşte şi:
VIDEO Sport extrem în Baleare: săritura în piscină de la balconul camerei

VIDEO Hotelierii din Baleare vor să înceapă ofensiva împotriva Balconiadei

Deşi Balconiada presupune, în primul rând, săritura de la balconul sau terasa hotelului în piscină, hotelierii pun tot pe seama acestei mode şi tentativele de trecere dintr-o cameră în alta, pe peretele exterior al clădirii.

Exact acest lucru l-a făcut ieri un tânăr român, de 23 de ani, turist în Palma de Mallorca, unde era cazat într-un hotel de pe plajă. Acesta, aflat în stare de ebrietate, a încercat să treacă în camera vecină, sărind din balconul camerei sale în cel alăturat.

Citeşte pe adevarul.es ce a păţit românul, ce intenţionează hotelierii din Baleare să facă pentru a stopa creşterea victimelor Balconiadei şi urmăreşte un VIDEO cu tineri turişti practicând acest "sport extrem"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: