VIDEO Cum a reacţionat Papa Francisc după ce o fetiţă bolnavă a început să alerge în jurul său şi să bată din palme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Papa Francisc i-a permis unei fetiţe bolnave să alerge, să bată din palme şi să danseze nestingherită pe scenă, în timpul audienţei sale generale de miercuri, spre încântarea publicului, scrie Reuters.

Fetiţa, care purta un tricoU roz pe care scria „Love” a plecat de lângă mama sa din primele rânduri ale publicului şi a ajuns la scena mare de marmură. A sărit în faţa Papei şi a început să bată din palme.

Papa Francisc i-a făcut semn echipei de securitate să nu intervină. Fata s-a întors la mama sa, dar a plecat din nou pe scenă, fiind aplaudată de publicul prezent la Vatican.

„Această biată fetiţă este victima unei boli şi nu ştie ce face”, a spus Francisc la sfârşitul audienţei, care a durat peste o oră.

„Întreb un lucru şi fiecare ar trebui să-şi răspundă în propria inimă. M-am rugat pentru ea când am zărit-o? M-ar rugat ca Domnul să o vindece şi să o protejeze? M-am rugat pentru părinţii şi familia ei?”

„Atunci când vedem o persoană care suferă, trebuie să ne rugăm. Această situaţie ar trebui să ne ajute ca mereu să ne punem această întrebare”, a spus el.

Anul trecut, papa Francisc a permis acelaşi lucru unui băieţel suferind de autism.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite