VIDEO Un polonez s-a îmbătat şi a ieşit la plimbare cu un tanc sovietic

VIDEO Un polonez s-a îmbătat şi a ieşit la plimbare cu un
tanc sovietic

FOTO twojepajeczno.pl

Un polonez riscă să stea până la opt ani în spatele gratiilor după ce a condus un tanc sovietic în stare de ebrietate, scrie Daily Mail, care citează presa locală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuitorii liniştitului oraş Pajęczno, situat în centrul Poloniei, au intrat în alertă în seara zilei de 13 iunie după ce un bărbat s-a îmbătat şi a ieşit la plimbare cu un tanc T-55, vechi de peste 60 de ani. Pe turelă erau doi prieteni de-ai lui, care stăteau în picioare şi se amuzau pe seama întâmplării.

Panicaţi, mai mulţi localnici au sunat la poliţie. Agenţii s-au deplasat imediat la faţa locului şi l-au găsit pe individ liniştit, lângă mastodontul de 40 de tone, care între timp fusese parcat pe strada principală a localităţii cu aproximativ 6.000 de suflete.

Acum, polonezul în vârstă de 49 de ani riscă până la opt ani de închisoare, putând fi condamnat pentru „pericol de catastrofă pe uscat, apă sau aer“, cât şi pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice a unui vehicul neînmatriculat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: