VIDEO Momentul terifiant în care un bărbat este pur şi simplu înghiţit de scările rulante

VIDEO Momentul
terifiant în care un bărbat este pur şi simplu înghiţit de scările rulante

O filmare în care se vede cum un bărbat este înghiţit de scările rulante a stârnit coşmaruri printre cei care au vizionat-o, în cadrul emisiunii „Eaten by an Escalator” de pe postul britanic de televiziune Channel 5.

În episodul de aseară, documentarul a prezentat momente terifiante în care maşinăriile folosite de oameni zi de zi stârnesc haos atunci când nu mai funcţionează corespunzător, scrie Daily Mail.
 
Într-un clip video care prezenta o staţie aglomerată de metrou din Istanbul, Turcia, navetiştii foloseau scările rulante care pe moment nu funcţionau, când, deodată, acestea încept să meargă şi un bărbat cade într-o gaură care se deschide brusc sub picioarele sale. Deşi încearcă din răspunderi să evite să fie înghiţit de scări, bărbatul nu reuşeşte.
 
După aproximativ o oră, acesta este eliberat şi transportat la spital cu răni minore, însă cei care au vizionat filmuleţul au rămas şocaţi.
 
 
„Nimeni nu va mai folosi scările rulante vreodată după ce vede acest program”, a scris un telespectator, în timp ce un altul a menţionat: „Acest filmuleţ este de ajuns ca cineva să prefere scările normale în viitor”.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: