VIDEO Moment jenant la întâlnirea dintre preşedintele Portugaliei şi omologul său chinez: ce au surprins camerele de filmat

VIDEO Moment jenant la întâlnirea dintre preşedintele Portugaliei şi omologul său chinez: ce au surprins camerele de filmat

FOTO EPA

Preşedintele portughez Marcelo Rebelo de Sousa a trecut printr-un moment stânjenitor în timp ce a dat mâna în faţa presei cu omologul său chinez Xi Jinping.

Preşedintele Portugaliei l-a primit cu un zâmbet larg marţi pe omologul său din China. Entuziasmul său a fost atât de mare, încât i-a curs salivă în timp ce a dat mâna cu el, scrie Business Insider. Momentul a fost surprins de aparatele de fotografiat şi camerele de filmat focalizate pe cei doi şefi de stat.

Xi Jinping a efectuat în Portugalia o vizită concentrată pe chestiuni economice.

„Relaţiile dintre China şi Portugalia intră în cea mai bună perioadă istorică. Trebuie să dezvoltăm proiectele existente şi să ne sporim schimburile comerciale“, a declarat Xi la finalul întâlnirii cu Rebelo de Sousa.

Cei doi au ajuns la un acord asupra includerii portului Sines în „noul drum al mătăsii“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: