VIDEO Medvedev strânge-n braţe o blondă cu forme generoase, îmbrăcat-n costum de baie

VIDEO Medvedev strânge-n braţe o blondă cu forme generoase, îmbrăcat-n costum de baie

Clipul în care preşedintele Medvedev apare în ipostaze stânjenitoare

Preşedintele Medvedev Preşedintele rus Dmitri Medvedev pipăind sânii unei blonde în costum de baie. Este un fragment dintr-un clip commercial realizat de o agenţie de turism din Rusia. Reclama face furori pe internet, scrie ,,The Telegraph".

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul clipului comercial, preşedintele rus Dmitri Medvedev apare cu imaginea Moscovei în fundal. După câteva secunde, fundalul se schimbă brusc: o plajă cu palmieri. Pe lângă liderul moscovit se perindă surfer, tinere ispititoare.

Apoi, Medvedev este prezentat lăudând ,,istoria Rusiei", timp în care strange-n braţe o tânără blondă în costum de baie roşu.

Un lider în bermude

Cadrul din reclamă se schimbă brusc, arătând că liderul rus este îmbrăcat în costum, doar partea de sus. În rest, poartă bermude şi este desculţ.

Peste un milion de accesări

Agenţia de turism a utilizat în realizarea reclamei discursul lui Dmitri Medvedev de Anul Nou rusilor. ,,The Telegraph" notează că în primele 24 de ore clipul a avut peste 1,1 milioane de accesări.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările